Møt vår nye praktikant

I dag har vår nye praktikant, Treasure Basopo, startet hos oss. Han vil bidra med nyttige erfaringer og kunnskap i arbeidet med vår kampanje til høsten.

Skjermbilde 2024 06 10 Kl 13 15 12

Treasure Basopo

Treasure er til daglig student på Universitet i Oslo hvor han tar en mastergrad i "Theory and Practice of Human Rights". Som en del av studiet har han et seks ukers langt praktikantopphold hos oss.

Vi er veldig glad for å ha Treasure hos oss. Han er økonom fra Zimbabwe med en stor interesse for sosial og økonomisk rettferdighet. Særlig er han engasjert i å sikre like muligheter for alle mennesker, klimatilpasning og kampen mot sult og fattigdom. Selv trekker Treasure fram statsgjeld som en kjerneutfordring i å oppnå dette, og sier at SLUG er en perfekt plattform for å arbeide videre for rettferdighet.

Som en del av hans arbeid vil han gjøre en dypdykk i Zimbabwe sin gjeldssituasjon, og hvordan tiltak for åpenhet og ansvarlig långivning og låneopptak kan bidra til å løse og forebygge gjeldskriser.

Vi gleder oss til å Treasure med på laget de neste ukene!


Har du lyst til å lære mer om vårt arbeid eller bidra på noen måte? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på slug@slettgjelda.no for en uforpliktende prat!Facebook Twitter Email