Personvern

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor publikum, medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til slug@slettgjelda.no

Informasjonskapsler (cookies)
Denne nettsiden samler inn bruksinformasjon gjennom informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en tekstfil som legges i den aktuelle nettleser sitt internminne. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel

Vi bruker Google Analytics til å samle inn statistikk og finne ut hvordan slug.no blir brukt. Google Analytics sender nettleseren din en informasjonskapsel (en cookie) som starter med «_ga».

Google har egne personvernregler.

Facebook Pixel bruker vi for å kunne forbedre eventuelle kampanjer på Facebook. 

Om informasjonskapsler på Facebook og hvordan du kan justere dine annonsepreferanser.

Du kan selv endre innstillingene for informasjonskapsler i din nettleser, og selv regulere hvilke nettsider som får lov til å lagre informasjonskapsler på din maskin. Dette gjelder ikke hvis du er logget inn med din Google-konto.

Nyhetsbrev
Via nettsiden vår kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-postadresse hos oss. SLUG bruker en tredjepart, Mailchimp, for utsending av nyhetsbrev. De lagrer e-postadressene i en egen database, deler dem ikke med andre og e-postadressen slettes når den ikke lenger er i bruk. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. 

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Rekrutteringsprosesser
Via epost eller vår annonse på www.frivillig.no er det mulig å søke på ulike typer engasjement i SLUG. I tilknytning til dette og ved rekruttering til ledige stillinger samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn den pågående rekrutteringsprosessen man søker på. Personopplysningene vil slettes etter endt prosess. Informasjonen er behandlet av ansettelseskomité. Under rekrutteringsprosessen må alle søkere godkjenne SLUGs personvernerklæring.

Arrangementer
Til enkelte av våre arrangementer samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer og til å motta nyhetsbrev.

Som en del av vårt informasjonsarbeid bruker vi bilder som er tatt av våre deltakere under arrangementer, markeringer og andre aktiviteter. Ved deltakelse samtykker du til at SLUG kan oppbevare, ta og publisere bilder og videoer der du er med. Disse bildene er lagret i SLUGs server og publisert via våre informasjonskanaler, sosiale medier og trykte materiell. Alle våre publikasjoner er i tråd med SLUGs formål og de gyldige personvernregler. Alle har reservasjonsrett mot oppbevaring og publiseringen av denne informasjonen. 

Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan rettes til slug@slettgjelda.no

Facebook Twitter Email